Kohupiimamuffinid kirsside ja martsipaniga

Kena kuldse jumega kohupiimamuffinid martsipani ja kirssidega küpsevad 180 kraadises ahjus 30-40 minutit.

Koostisosad

  • 2 muna

  • 1,5 dl pruuni roosuhkrut

  • 1 tl vanillisuhkrut

  • 250 g kohupiima, n Pajumäe mahe-kohupiima

  • 100 g võid

  • 1,5 dl piima

  • 4 dl + 1 sl speltapüüli või nisujahu

  • 1,5 tl küpsetuspulbrit

  • 200 g martsipani

  • 200 g (külmutatud) kivideta kirsse

Valmistamine

    1. Sulata või.

    2. Klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim, piim, vanillisuhkur ja pisut jahtunud sulavõi ning sega.

    3. Lisa 4 dl jahule küpsetuspulber, lisa munamassile ja sega ühtlaseks.

    4. Tükelda martsipan, veereta kirsse 1 sl jahu sees ning lisa ka need taina hulka.

    5. Sega veel viimast korda ja jaga tainas muffinivormidesse. Küpseta 180 kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni muffinid on kena kuldse jumega.

    6. Lase jahtuda ja sõelu soovi korral enne serveerimist peale tuhksuhkrut.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress