Korea bulgogi

Bulgogi on maitsev ja populaarne Korea roog. Magusas marinaadis marineeritud antrekooti seesamiseemnete ja sojaga serveeri riisi ja tšillikastmega salatilehtedel.

Koostisosad

  • 1 pakk Santa Maria Korea BBQ Bulgogi maitseainesegu

  • 500 g antrekooti, paberõhukeseks rebitud

  • 2 spl õli

  • 1 spl vett

  • 3 dl jasmiiniriisi

  • 1 peasalat

  • 3 spl Santa Maria magusat tšillikastet

  • koriandrilehti

  • 1 punane tšilli

  • 1 peotäis punast kapsast, viilutatuna

Valmistamine

    1. Keeda riis vastavalt pakendil toodud juhistele.

    2. Pese ning kuivata salatilehed.

    3. Lõika liha peenikesteks viiludeks.

    4. Sega Korea BBQ Bulgogi maitseainesegu vee ja õliga paksuks marinaadiks. Lisa liha ja marineeri 10 minutit.

    5. Voki lihalaastud kiirelt kuumal pannil vähese õliga kuni liha muutubkuldpruuniks.

    6. Serveeri salatilehtedel koos riisiga.

    7. Kaunista paari koriandrilehe, peenelt hakitud tšilli ja kapsaviiludega.

Nipp! Asenda antrekoot samas koguses veisehakklihaga ja valmista samal viisil.


Toggle Nav