Krevetikrepid

Odrajahuga valmistatud krevetikrepid sobivad suurepäraselt serveerimiseks koos vahuveiniga.

Ingredients for 1 person

  • 1 dl odrajahu

  • 1 dl nisujahu

  • 4 dl vett või Vichyt

  • 1–2 kanamuna

  • 3 spl sulavõid

  • soola

  • KREVETITÄIDIS

  • 4 dl keedetud krevette

  • 1 avokaado

  • 1 pott jääsalatit

  • murulauku hakituna

  • 1 punane sibul

  • 1 soolakurk

  • 1 dl hapukoort (või hapupiima)

  • 1 küüslauguküüs

  • soola ja valget pipart

Preparation

    1. Lööge kanamunad kaussi ja kloppige kergelt segi. Lisage vaheldumisi jahu ja vedelik. Kloppige juurde sulavõi või õli.

    2. Laske taignal pisut paisuda, seejärel küpsetage tainast pannil suured õhukesed krepid.

    3. Valmistage krevetitäidis. Tükeldage küps avokaado, sibul ja soolakurk ning hakkige murulauk ja küüslauk.

    4. Segage kõik ained hapukoore hulka ning maitsestage soola ja valge pipraga.

    5. Kuumutage krepid ja täitke need krevetitäidise ja salatiga. Kaunistage kirsstomatitega.

    6. Nõuanne! Krepid võib juba eelmisel päeval valmis teha, kuid tehke täidis ja täitke krepid alles hetk enne serveerimist.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress