Krevetisalatiga lapileiva suupisted

Igati pühadeväärne suupiste! Kreemises kastmes krevetid koos tibakese kalamarjaga lapi leival.

Kogus: 4 portsjonit.

Koostisosad

  • 300 g kooritud krevette

  • 50 g kalamarja

  • 2-3 sl majoneesi

  • 1 sl toasooja toorjuustu

  • Veidi sidrunimahla

  • Lapi leiva sektoreid

  • Värsket tilli

  • Värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

    1. Sega toasoe toorjuust, majonees ja sidrunimahl omavahel ühtlaseks.

    2. Tõsta kaussi krevetid ja lisa ka majoneesikaste.

    3. Sega kõik läbi ja maitsesta soola ja pipraga.

    4. Tõsta krevetisalat lapi leivale, viimistle kalamarja, tillioksa ja värskelt jahvatatud musta pipraga.


  1. joogikultuur/Canevel-Valdobbiadene-Brut-DOCG-prosecco
    Canevel Valdobbiadene Brut DOCG
    Vivino kasutajate poolt 4,0 punktiga hinnatud ning "Aasta Vein 2022" hõbemedaliga hinnatud Prosecco!
    14,99 €
Toggle Nav