Lillelise ja troopiliste puuviljade aroomiga, värske, puuviljase iseloomuga ja kõrgema happesusega kuiv vein.
La Chablisienne veinide valmistamise puhul pööratakse erilist tähelepanu marjadest mahla pressimisele ja veini kääritamisele, et tulemus oleks Chablis veinidele kohane - võimalikult kvaliteetne. La Chablisienne valikus on üle 30 toote, Grand Cru, 1er Cru, Chablis ja Petit Chablis veinid. Petit Chablis Pas Si Petit marjad kasvasid 15.a vanustel puudel, savisel ja peakivisel pinnasel Beines, Béru, Chablis, La Chapelle Vaupelteigne külades. Vein läbib käärimisprotsessi kontrollitud jahedal temperatuuril. Malolaktiline protsess leiab aset suurtes tankides. Veini laageradatakse setetel enne müügile jõudmist 6 kuud.
Valge kala, mereannid. Serveerida 10°C juures.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com