Lahtine pirukas suitsulõhe ja peediga

Oivaline maitsenauding suitsulõhega!

Koostisosad

  • 500 g pärmi-lehttainast

  • 200 g toasooja toorjuustu

  • 400 g keedetud peeti

  • 300 g kuumsuitsulõhet või -forelli

  • 2 sl kappareid

  • soola, pipart, sidrunimahla

  • 2 sl hakitud tilli ja/või peterselli

  • peotäis rukolat

  • 2 sl hakitud murulauku

  • oliiviõli

Valmistamine

    1. Sulata tainas, rulli kergelt lahti ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Torgi tainas kahvliga kergelt auguliseks. Ääred, kuhu täidis ei satu, jäta puutumata.

    2. Maitsesta toorjuust hakitud tilli/peterselliga ja soola-pipraga ning määri ühtlaselt tainale.

    3. Viiluta peedid ja lao toorjuustule. Viska peale veidi soola-pipart ja piserda oliiviõliga.

    4. Küpseta 200-kraadises ahjus u 20-25 minutit, kuni pirukas on kena ja krõbeda moega.

    5. Lisa kalatükid ja kui soovid pirukat serveerida soojana, siis pista see veel 5 minutiks ahju.

    6. Lase kergelt jahtuda, puista peale rukolalehti, kappareid ja hakitud murulauku ning piserda sidrunimahlaga.

    7. Serveeri soojalt või jahtununa.


  1. joogikultuur/Chill-Out-Chenin-Blanc-pouch-pakivein
    Chill Out Chenin Blanc Pouch
    Puuviljaaroomidest tulvil värske karakteriga vein, mis sobib ideaalselt nautimiseks heas seltskonnas.
    9,99 €
    Laost otsas
Toggle Nav