Lambakebab

Grillige lambakebabi juurde sidrunit. Grillitud sidrun täiendab hästi toidu maitset!

Koostisosad

  • 500 g lambahakkliha

  • 2 šalottsibulat

  • 1 küüslauguküüs

  • pool potti koriandrit

  • 0,5 tl purustatud koriandriseemneid

  • 1 tl purustatud vürtsköömneid

  • 1 tl tšillipulbrit

  • 1 kanamuna

  • puitvardaid

  • lisaks grillimiseks bratwurst’i, kartulit ja sidrunit

Valmistamine

    1. Pange esmalt puitvardad külma vette u pooleks tunniks likku.

    2. Koorige ja hakkige sibulad võimalikult peeneks. Hakkige samas peeneks ka küüslauguküüs või purustage pressis ning segage hakkliha hulka.

    3. Hakkige koriandrilehed ja lisage koos kuivade maitseainete ja munaga hakklihamassile. Segage kebabimass käsitsi ühtlaseks.

    4. Vormige massist piklikud vorstid vees leotatud puidust varraste ümber.

    5. Küpsetage kebabid kuumal grillpannil küpseks koos poolitatud kartulite, bratwurst’i ja pooliku sidruniga.


  1. Tarapaca Carmenere
    Tarapaca Carmenere
    Aromaatne ja kergesti joodav punane vein, tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga.
    6,99 €
Toggle Nav