Lambakebab
Koostisosad
500 g lambahakkliha
2 šalottsibulat
1 küüslauguküüs
pool potti koriandrit
0,5 tl purustatud koriandriseemneid
1 tl purustatud vürtsköömneid
1 tl tšillipulbrit
1 kanamuna
puitvardaid
lisaks grillimiseks bratwurst’i, kartulit ja sidrunit
Valmistamine
Pange esmalt puitvardad külma vette u pooleks tunniks likku.
Koorige ja hakkige sibulad võimalikult peeneks. Hakkige samas peeneks ka küüslauguküüs või purustage pressis ning segage hakkliha hulka.
Hakkige koriandrilehed ja lisage koos kuivade maitseainete ja munaga hakklihamassile. Segage kebabimass käsitsi ühtlaseks.
Vormige massist piklikud vorstid vees leotatud puidust varraste ümber.
Küpsetage kebabid kuumal grillpannil küpseks koos poolitatud kartulite, bratwurst’i ja pooliku sidruniga.