See konjak on põhiliselt valmistatud Fins Bois konjakitest, mis pakub puuviljast aroomi nagu kuivatatud aprikoosid ja apelsiniõied ning vaniljenoodid.
Larseni konjakid on toodetud veinidest, mis on omakorda tehtud Cognaci rangelt määratletud piirkondades (Borderies, Fins Bois, Petit Champagne ja Grande Champagne) kasvavatest viinamarjadest.
Larseni konjakid on destilleeritud vasest destilleerimisanumates vastavalt traditsioonilisele charentais-meetodile. Seejärel segatakse konjak hoolikalt konjakimeistri (maître de chais) poolt, kes omab põlvkondadepikkust kogemust. Tema ülesanne on säilitada konjaki unikaalsed maitseomadused, mis on välja töötatud tema looja Jens-Reidar Larseni poolt.
Atraktiivse aroomi ning pika ja puuviljase maitsega konjak on täis harmooniat.
Larseni konjakimaja looja Jens Reidar Larsen asutas Larseni konjakimaja 1926. Ühtlasi pani ta aluse Larseni konjakite kuulsale ja unikaalsele stiilile, milles on esiplaanil puhtus, elegantsus ja puuviljasus.