Konjak on põhiliselt valmistatud Fins Bois konjakitest, mis pakub puuviljast aroomi nagu kuivatatud aprikoosid ja apelsiniõied ning vaniljenoodid.
Larseni konjakid on toodetud veinidest, mis on omakorda tehtud Cognaci rangelt määratletud piirkondades (Borderies, Fins Bois, Petit Champagne ja Grande Champagne) kasvavatest viinamarjadest. Larseni konjakid on destilleeritud vasest destilleerimisanumates vastavalt traditsioonilisele charentais-meetodile. Seejärel segatakse konjak hoolikalt konjakimeistri (maître de chais) poolt, kes omab põlvkondadepikkust kogemust. Tema ülesanne on säilitada konjaki unikaalsed maitseomadused, mis on välja töötatud tema looja Jens-Reidar Larseni poolt.
Larsen VS konjak sobib nautimiseks toatemperatuuril puhtalt või kokteili koostisosana.
Atraktiivse aroomi ning pika ja puuviljase maitsega konjak on täis harmooniat.
Larsenite firma asutati Cognacis 1926. aastal noore norralase Jens-Reidar Larseni poolt, kes oli saabunud Bordeaux’sse 1919. aastal. Larsen soovib rõhutada, et vastupidiselt üldisele arvamusele ei viita ajalooline termin „viiking“ inimrassile, vaid meeleseisundile, milles muistsete skandinaavlaste seiklused kandsid neid üle jõgede ja merede otsimaks rikkust ja uusi vallutusi.