Elegantse ja marjane. Maitselt on šampanja kuiv, mahlase struktuuriga ja kergelt siidiste tanniinidega. Järelmaitse on vürtsikas ja kergelt suitsune.
11% Brut Nature Rose baasveinist kääritatakse tammevaatides. Toimub osaline malolaktiline fermentatsioon. 5 aastat laagerdub pärmiseentel ja 6 kuud pärast korkimist.
Sobib serveerida aperitiivina ja veise carpaccio, lõhe või pardifilee kõrvale. Serveerida 8°C juures.
Aroomis tuleb esile delikaatne tsitrus, mustsõstrad, vürtsikus ja kerge mesisus.
Reimsi linnas paiknev Louis Roederer (1776) on üks väheseid siiani pereomanduses olevaid šampanjamajasid. Louis Rodererile kuulub Champagne piirkonnas 240 hektarit, olles sellega üks suurimaid viinamarja aedade omanikke. Esimesed aiad - 100 hektarit osteti juba aastal 1850. Nende veinikeldrid on 7km pikad, raiutud pinnasesse. 25% veine kääritatakse tammest vaatides ja 75% metallist tankides. Louis Roederer hoiab eriti hoolikalt oma aedu, kasutatakse biodünaamililise põllumajanduse lähenemise põhimõtteid. Samuti on saagikus 30% madalam, kui šampanja piirkonna keskmine. Louis Roderer laagerdab oma šampanjasi 2 korda kauem, kui seda ette näeb reeglistik. Tänasel päeval on Louis Roederer esindatud rohkem kui 100-s riigis. Kogu tootmismaht on 3,5 miljonit pudelit, millest 75% eksporditakse.