Louis Roederer Brut Vintage 2015 Champagne

Laost otsas
Toote ID
1020060
Vivino kasutajate poolt 4,3 punktiga hinnatud vein! Mitmekesine ja kompleksne aastakäigu šampanja.
Louis Roederer on üks hinnatumaid šampanjamaju maailmas!
69,99 €
93,32 € / l
Lisainfo
Tootetüüp Vahuvein
Alkoholisisaldus (%vol) 12.5
Kaubamärk Louis Roederer
Tootja Louis Roederer
Päritolumaa Prantsusmaa
Viinamarjasort Chardonnay, Pinot Noir
Maitse Eriti kuiv
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
Suhkrusisaldus (g/l) 8
EAN 03114080511558

Tarne maksumus 5,90 €. 

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Kullertarne teostatakse hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul Tallinna ja Harjumaa piires. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Maitselt energiline, pehme ja siidise happesusega, rikkalik, mitmekesine ja kompleksne aastakäigu šampanja.
Siig kooreses kastmes, mereannid. Serveerida 6°C juures.
Reimsi linnas paiknev Louis Roederer (1776) on üks väheseid siiani pereomanduses olevaid šampanjamajasid. Louis Rodererile kuulub Champagne piirkonnas 240 hektarit, olles sellega üks suurimaid viinamarja aedade omanikke. Esimesed aiad  - 100 hektarit osteti juba aastal 1850. aastal. Nende veinikeldrid on 7km pikad ning raiutud pinnasesse. 25% veine kääritatakse tammest vaatides ja 75% metallist tankides.Louis Roederer hoiab eriti hoolikalt oma aedu, kasutades biodünaamililise põllumajanduse põhimõtteid. Samuti on saagikus 30% šampanjapiirkonna keskmisest madalam, mis tagab viinamarjade kontsentreerituma maitse. Louis Roderer laagerdab oma šampanjasi 2 korda kauem, kui seda ette näeb reeglistik. Tänasel päeval on Louis Roederer esindatud rohkem kui 100-s riigis. Kogu tootmismaht on 3,5 miljonit pudelit, millest 75% eksporditakse. Vintage 2015 šampanja on pärit 100% nende enda aedadest, ligi 8% veinist on tammes vaatides kääritatud, malolaktilist fermentatsiooni ei kasutata. Laagerdumine - 4 aastat setetel keldris ja 6 kuud peale pudeldamist.

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress