Maapirnisupp

Naudi maapirni ja kartuli vahutavat püreesuppi koos baklažaanikaaviari ja värskete saiadega

Ingredients for 1 person

  • 600 g maapirne (umbes 10 tk)

  • 1 sibul

  • 1 küüslaugu küüs

  • 300 g jahust kartulit

  • 50 g võid

  • 7 dl kanapuljongit

  • 2 dl vahukoort

  • soola ja musta pipart

  • pisut muskaatpähklit

  • BAKLAŽAANIKAAVIAR

  • 200 g grillitud baklažaani

  • 200 g päikesekuivatatud tomateid

  • 2 oksa tüümiani

Preparation

    1. Koorige maapirnid ja kartulid ning lõigake natuke väiksemateks tükkideks. Koorige ja hakkige sibul ja küüslauk.

    2. Kuumutage potis rasv ja pange sellesse sibul, tüümian ning küüslauk. Lisage maapirnid ja segage korraks.

    3. Lisage puljong, kartulid ja maitseained. Keetke, kuni köögiviljad on pehmed, ehk siis umbes 15 minutit.

    4. Lisage koor ja laske keema tõusta. Püreestage supp saumiksri abil, maitsestage ja maitske.

    5. Lõigake baklažaan ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks kuubikuteks, maitsestage tüümianiga. Pange vormi abil taldriku keskele baklažaanikaaviari ja ümber vahutav supp. Serveerige supi juurde värskeid saiu või krutoone.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress