Maasikasorbett hapukoore ja värskete maasikatega

Hõrgutav maasikasorbett armastab enda kõrval vahuveini!

Ingredients for 1 person

  • 1 l külmutatud maasikaid

  • 1 dl suhkrut

  • 1 spl laimimahla

  • 1 dl vahuveini

  • 2 dl hapukoort

  • 2 spl tuhksuhkrut

  • vaniljet

  • 1/2 l värskeid maasikaid

Preparation

    1. Pange köögikombaini külmutatud maasikad, suhkur, laimimahl ja vahuvein.

    2. Töödelge ühtlaseks. Pange sorbetisegu 30 minutiks sügavkülma.

    3. Vispeldage hapukoor tuhksuhkuru ja vaniljega kohevaks.

    4. Serveerige sorbett värskete maasikate ja hapukoorega.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress