Magushapu seakarbonaad ingveriga

Suurepärane Tai vokiroog seakarbonaadi, köögiviljade, ananassi ja riisinuudlitega. Kiire ja lihtne valmistada.

Ingredients for 1 person

  • 1 pakk Santa Maria riisinuudleid

  • 1 suvikõrvits

  • 0,5 värsket ananassi

  • 3 spl toiduõli

  • 400 g seakarbonaadi

  • 1 kollane sibul

  • 150 g suhkruherneid

  • 1 punane paprika

  • 1 pakk Santa Maria magushaput vokikastet

  • 1 pott värsket koriandrit

Preparation

    1. Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.

    2. Viiluta seakarbonaad. Lõika suvikõrvits pikuti veeranditeks ja lõika ära seemnetega keskmine osa. Seejärel lõika sentimeetripaksusteks tükkideks. Tükelda ananass ja viiluta sibulad.

    3. Kuumuta panni ja lisa õli. Lisa karbonaadiviilud ja prae kiiresti 1 minut, samal ajal segades.

    4. Lisa köögi- ja puuviljad. Prae veel 2–3 minutit suurel kuumusel.

    5. Vala peale vokikaste ja keeda rahulikul tulel umbes 2 minutit.

    6. Lisa nuudlid ja sega umbes 1 minut.

    7. Raputa peale värsket koriandrit.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress