Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.
Kook, mille valmistamine konti ei murra ja kus peaosa jääb viigimarjadele ja jogurtile ning jahu praktiliselt puudub. Suhkru asemel kasutas autor Britt Paju aga vahtrasiirupit
Selles koogis on Britt Paju kasutanud ühte kindlat sorti gluteenivaba jahusegu, kuid tema sõnul nisujahu või speltapüül sobivad koogi sisse aga sama hästi.
Tegu on kergelt valmiva maiusega, mille hävitamisega ei tundu raskusi olevat ei suurtel ega väikestel. Sellest kogusest saab ca 25-30 kommi, oleneb kui suured tükid hiljem lõikad.
Britt Paju blogist: "Kuigi olin kahtlustav, polnud ma ometi säärast üllitist varem näinud - ühtaegu kerge ja õhuline, kuid kindlalt koos püsiv rubiinpunaste täppidega plaaditäis nägi minu jaoks välja nagu ilmaime."
Sõltumata sellest, kas Xanté serveeritakse jahutatult või teeb selle eriliseks baarmeni maagiline puudutus, see on alati mõeldud neile, kes soovivad uusi asju proovida.