Mangovaht

Magustoit, mis sobib ka veganitele!

Koostisosad

  • 3 mangot

  • 250 ml kookoskoort (natukene paksem kui kookospiim)

  • 2 spl tuhksuhkrut

Valmistamine

    1. Koori mangod ja lõika väikesteks tükkideks. Proovi mangolõikurit kivi eemaldamiseks.

    2. Blenderda mangotükid püreeks.

    3. Lisa 250 ml kookoskoort ja vispelda kuni tekib kreemjas konsistents.

    4. Lisa 2 spl tuhksuhkrut.

    5. Tõsta segu klaasidesse ja kaunista mangotükkidega ning tõsta mõneks tunniks külmkappi.

Retsept: Retseptisahtel.


  1. Mõnusalt värske ja elav, poolmagusa stiiliga puuviljane cava vahuvein. Sobib hästi vürtsikate aasiatoitudega, aperitiivina ja magustoitude kõrvale.
    Lar De Plata Semi Seco Cava
    Mõnusalt värske ja elav, poolmagusa stiiliga puuviljane cava. Sobib hästi vürtsikate aasiatoitudega, aperitiivina ja magustoitude kõrvale.
    6,99 €
    Laost otsas
Toggle Nav