Mangovaht

Magustoit, mis sobib ka veganitele!

Ingredients for 1 person

  • 3 mangot

  • 250 ml kookoskoort (natukene paksem kui kookospiim)

  • 2 spl tuhksuhkrut

Preparation

    1. Koori mangod ja lõika väikesteks tükkideks. Proovi mangolõikurit kivi eemaldamiseks.

    2. Blenderda mangotükid püreeks.

    3. Lisa 250 ml kookoskoort ja vispelda kuni tekib kreemjas konsistents.

    4. Lisa 2 spl tuhksuhkrut.

    5. Tõsta segu klaasidesse ja kaunista mangotükkidega ning tõsta mõneks tunniks külmkappi.

Retsept: Retseptisahtel.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress