Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.
Kook, mille valmistamine konti ei murra ja kus peaosa jääb viigimarjadele ja jogurtile ning jahu praktiliselt puudub. Suhkru asemel kasutas autor Britt Paju aga vahtrasiirupit
Britt Paju blogist: "Kuigi olin kahtlustav, polnud ma ometi säärast üllitist varem näinud - ühtaegu kerge ja õhuline, kuid kindlalt koos püsiv rubiinpunaste täppidega plaaditäis nägi minu jaoks välja nagu ilmaime."
Kallake salatikaste enne salatit kausi põhja. Kallake peale salat ja segage enne serveerimist kuni põhjani läbi. Sellisel juhul leiab kaste kindlasti tee iga salatilehe alla.