MASI ANGELORUM RECIOTO

Laos
Toote ID
1019851
Vein on ümar ja velvetiline, mesine ja kirsise järelmaitsega.
Amarone veine peetakse Masi ikoonveinideks ja Masi’t eksperdiks iidses apassimento meetodis! Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias ning Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
24,99 €
66,64 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Punane vein
Alkoholisisaldus (%vol) 14
Kaubamärk Masi
Tootja Masi Agricola Spa
Päritolumaa Itaalia
Viinamarjasort Corvina, Rondinella, Molinara
Stiil Täidlane
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 37,5 cl
EAN 08002062006572

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu. 

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Aroomis vürtsid, kuivatatud puuviljad, ploomimoos ja karamell. Maitselt ümar ja velvetiline, magus, hästi kontsentreeritud maitsega, pikk, magus, mesine ja kirsine järelmaitse.
Apassimento meetodi eripäraks on viinamarjade kuivatamine. Algselt kasutatid marjade kuivatamist magusa veini ehk Recioto saamiseks, mida ajalooliselt hakati kõige esimesena valmistama vanade roomlaste poolt 2000 aastat tagasi Valpolicellas. Viinamarjad Recioto jaoks korjatakse käsitsi sept lõpus või okt alguses ning asetatakse 4 kuuks bambusrestidelekuivama. Veebruariks on marjad kaotanud 35 – 40 % oma kaalust, mille tulemusena suhkru kontsentratsioon on tõusnud kõrgele. Peale õrna pressimist on poolkuivanud marjad enamjaolt vartest eraldatud ja nad läbivad fermenteerimise 35 päeva jooksul tammevaatides. Seejärel küpseb vein 12 kuud tammest vaatides. Recioto ei ole kangestatud, kõrge alkohol ja suhkur on tingitud väga kontsentreeritud ja suhkrurikkast viinamarjast. Veini saab säilitada kuni 20 aastat.
Sobib shokolaadi- mandli- või marjakookidega.Sobib ka nautimiseks lihtsalt marjadega, nt. maasikatega.Serveerimistemperatuur: 12-14 C
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav