Masi Bonacosta Valpolicella Classico

Laos
Toote ID
1000759
Värske ja külluslikult kirsise maitsega vein sobib suurepäraselt Itaalia köögi kõrvale!
Masi on prestiižne Verona veinikoda, mille toodang jälgib personaalsust ja originaalsust. Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda.Sõna “Bonacosta” veini nimetuses viitab nõlvadele, kus kasvatatakse viinamarju Amaronele.
12,99 €
17,32 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Punane vein
Alkoholisisaldus (%vol) 12
Kaubamärk Masi
Tootja Masi Agricola Spa
Päritolumaa Itaalia
Viinamarjasort Corvina, Rondinella, Molinara
Stiil Keskmise täidlusega
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08002062000037

Tarne maksumus 5,90 €. 

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Kullertarne teostatakse hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul Tallinna ja Harjumaa piires. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Värske ja hea struktuuriga, maitse külluslikult kirsine. Järelmaitse pehme ja pikk.
Siinsete marjade valmimisele aitavad kaasa orgudele omased kerged tuulepuhangud ning head pinnasetingimused.Molinara ja Rondinella marjad korjatakse oktoobri alguses ning Corvina marjad oktoobri keskel. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril koos kestadega ning valitud pärmidega, järgneb malolaktiline fermentatsioon. Kestadega fermentatsioon kestab Corvina sordi puhul 16 päeva ning teiste sortide puhul 10 päeva, temperatuuril 25-28 °C.Küpsemine toimub 60-90 hl Slavonia tammevaadis, 20% Corvina sordist küpseb uutes Allier ja Slavonia väikestes tammetünnides miinimum 12 kuud. Küpsemine pudelis minimaalselt 3 kuud, aegumise potentsiaal 3 aastat.
Sobib suurepäraselt Itaalia köögi kõrvale: pastaroad, risotto, pizza, millel lisandiks punane liha, tomatid ja tumedad kastmed. Suurepärane valik böffi ja carpaccio kõrvale.Soovitatavserveerimistemperatuur 18-20 °C.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav