Marjase stiiliga vein. Vein on keskmise täidlusega, kuiv, siidiste tanniinidega ja hea happesusega.
Siinsete marjade valmimisele aitavad kaasa orgudele omased kerged tuulepuhangud ning head pinnasetingimused. Molinara ja Rondinella marjad korjatakse oktoobri alguses ning Corvina marjad oktoobri keskel. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril koos kestadega ning valitud pärmidega, järgneb malolaktiline fermentatsioon. Kestadega fermentatsioon kestab Corvina sordi puhul 16 päeva ning teiste sortide puhul 10 päeva, temperatuuril 25-28°C. Küpsemine toimub 60-90 hl Slavonia tammevaadis, 20% Corvina sordist küpseb uutes Allier ja Slavonia väikestes tammetünnides 6 kuud. Järgneb küpsemine pudelis 3 kuud. Veini säilitamispotentsiaal on 3 aastat.
Sobib serveerida koos pastade, pizzade, punase liha ja tomatiste kastmetega. Suurepärase ka koos böffi ja carpaccioga Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis tulevad esile kirss ja kerge vaniljesus.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com