Masi Bonacosta Valpolicella Classico

Laos
Toote ID
1000759
Marjase stiiliga ja siidiste tanniinidega punane vein sobib suurepäraselt Itaalia köögi kõrvale!
Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias ning Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust. Sõna “Bonacosta” veini nimetuses viitab nõlvadele, kus kasvatatakse viinamarju Amarone jaoks.
12,99 €
17,32 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Punane vein
Alkoholisisaldus (%vol) 12
Kaubamärk Masi
Tootja Masi Agricola Spa
Päritolumaa Itaalia
Viinamarjasort Corvina, Rondinella, Molinara
Stiil Keskmise täidlusega
Pakenditüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08002062000037

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Marjase stiiliga vein. Vein on keskmise täidlusega, kuiv, siidiste tanniinidega ja hea happesusega.
Siinsete marjade valmimisele aitavad kaasa orgudele omased kerged tuulepuhangud ning head pinnasetingimused. Molinara ja Rondinella marjad korjatakse oktoobri alguses ning Corvina marjad oktoobri keskel. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril koos kestadega ning valitud pärmidega, järgneb malolaktiline fermentatsioon. Kestadega fermentatsioon kestab Corvina sordi puhul 16 päeva ning teiste sortide puhul 10 päeva, temperatuuril 25-28°C. Küpsemine toimub 60-90 hl Slavonia tammevaadis, 20% Corvina sordist küpseb uutes Allier ja Slavonia väikestes tammetünnides 6 kuud. Järgneb küpsemine pudelis 3 kuud. Veini säilitamispotentsiaal on 3 aastat.
Sobib serveerida koos pastade, pizzade, punase liha ja tomatiste kastmetega. Suurepärase ka koos böffi ja carpaccioga Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis tulevad esile kirss ja kerge vaniljesus.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav