Värske ja hea struktuuriga, maitse külluslikult kirsine. Järelmaitse pehme ja pikk.
Siinsete marjade valmimisele aitavad kaasa orgudele omased kerged tuulepuhangud ning head pinnasetingimused.Molinara ja Rondinella marjad korjatakse oktoobri alguses ning Corvina marjad oktoobri keskel. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril koos kestadega ning valitud pärmidega, järgneb malolaktiline fermentatsioon. Kestadega fermentatsioon kestab Corvina sordi puhul 16 päeva ning teiste sortide puhul 10 päeva, temperatuuril 25-28 °C.Küpsemine toimub 60-90 hl Slavonia tammevaadis, 20% Corvina sordist küpseb uutes Allier ja Slavonia väikestes tammetünnides miinimum 12 kuud. Küpsemine pudelis minimaalselt 3 kuud, aegumise potentsiaal 3 aastat.
Sobib suurepäraselt Itaalia köögi kõrvale: pastaroad, risotto, pizza, millel lisandiks punane liha, tomatid ja tumedad kastmed. Suurepärane valik böffi ja carpaccio kõrvale.Soovitatavserveerimistemperatuur 18-20 °C.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com