Masi Campolongo di Torbe Amarone Classico

Laos
Toote ID
1000758
Vivino kasutajate poolt 4,5 punktiga hinnatud vein! Rikkaliku ja ümara maitega punane vein sobib nautimiseks peale külluslikku lõuna- või õhtusööki.
Klassifikatsioon: Amarone della Valpolicella Classico DOC. Amarone veine valmistatakse „appassimento“ meetodil, mis tähendab viinamarjade kuivatamist.
139,99 €
186,65 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Punane vein
Alkoholisisaldus (%vol) 16
Kaubamärk Masi
Tootja Masi Agricola Spa
Päritolumaa Itaalia
Viinamarjasort Corvina, Rondinella, Molinara
Stiil Täidlane
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08002062000150
Wine Enthusiast 2022 - 97 punkti; Wine Spectator 2022 - 95 punkti

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu. 

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Intensiivne ja kompleksne vein. Maitselt kuiv, täidlane ja heas tasakaalus. Esile tulevad küpsed marasca kirsid, küpsetatud ploomid ja mandlid.
Septembri lõpus või oktoobri alguses korjatud parimad kobarad pannakse bambusraamidel pööningule, kus suured aknad võimaldavad loomulikku ventilatsiooni. Veebruari keskpaigaks on viinamarjad kaotanud 35-40% oma kaalust. Ainult Corvina marjadel tekib nn. väärishallitus. Peale õrna pressimist on poolkuivanud marjad suuremalt jaolt vartest eraldatud ja fermenteeritakse 45 päeva suurtes Slavoonia tammest vaatides õhutemperatuuril, mis on sellele aastaajale kohaselt madal. Vein fermenteerub kuni suhkur on täielikult alkoholiks muutunud, järgneb malolaktiline protsess.3 aastat laagerdub 60% veinist 30-40 hl suurustes Slavoonia tammest vaatides ja 40% Slavoonia ja Allier’ tammest 600-liitristes vaatides. Vaadid on osaliselt uued, osaliselt teist, kolmandat või neljandat korda kasutusel. Järgneb minimaalselt 6 kuud küpsemist pudelites. Aegumispotentsiaal on 35-40 aastat.
Ideaalne punaste lihade, uluki, põldvuti kõrvale. Sobib küpsete juustude nagu pecorino ja parmensaniga.
Aroomis on tunda ahjus küpsenuid puuvilju ja kaneeli.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav