Intensiivne ja kompleksne vein. Maitselt kuiv, täidlane ja heas tasakaalus. Esile tulevad küpsed marasca kirsid, küpsetatud ploomid ja mandlid.
Septembri lõpus või oktoobri alguses korjatud parimad kobarad pannakse bambusraamidel pööningule, kus suured aknad võimaldavad loomulikku ventilatsiooni. Veebruari keskpaigaks on viinamarjad kaotanud 35-40% oma kaalust. Ainult Corvina marjadel tekib nn. väärishallitus. Peale õrna pressimist on poolkuivanud marjad suuremalt jaolt vartest eraldatud ja fermenteeritakse 45 päeva suurtes Slavoonia tammest vaatides õhutemperatuuril, mis on sellele aastaajale kohaselt madal. Vein fermenteerub kuni suhkur on täielikult alkoholiks muutunud, järgneb malolaktiline protsess.3 aastat laagerdub 60% veinist 30-40 hl suurustes Slavoonia tammest vaatides ja 40% Slavoonia ja Allier’ tammest 600-liitristes vaatides. Vaadid on osaliselt uued, osaliselt teist, kolmandat või neljandat korda kasutusel. Järgneb minimaalselt 6 kuud küpsemist pudelites. Aegumispotentsiaal on 35-40 aastat.
Ideaalne punaste lihade, uluki, põldvuti kõrvale. Sobib küpsete juustude nagu pecorino ja parmensaniga.
Aroomis on tunda ahjus küpsenuid puuvilju ja kaneeli.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com