Maitseomadused
Vein on intensiivse ja elegantse stiiliga. Maitse on kuiv, täidlane, pehmete tanniinidega ja rikkalikult marjane. Järelmaitse on pikk ja vürtsikas.
Tootmine
Tupungato Corbec veini valmistamisel kasutatakse Masi spetsialiteeti “double fermentation” ehk kahekordse fermenteerimise meetodit, mis tähendab, et veini kääritatakse kaks korda. Esimesel korral toimub värskelt korjatud Malbec marja kääritamine kestadel roostevabast terasest tsisternides 16 päeva. Seejärel kääritatakse eraldi õrnalt pressitud ehk appassimento meetodil töödeldud Corvina marjad 15 päeva spetsiaalse pärmiga, millele järgneb teistkordne kääritamine ning malolaktiline fermentatsioon. Vein küpseb Prantsuse tammevaatides 18 kuud ning pudelis aasta.
Rohkem infot
Masi on prestiižne Verona veinikoda ajaloolises Valpolicella Classico DOC piirkonnas. Passo Blanco on pärit Masi Argentiina veinikeldrist, Tupungato orust Argentiinas Mendozas. Istandused paiknevad 950-1050 m kõrgusel Tupungato orus kivisel, liivasel ja lubjarikkal pinnasel, tagades vajaliku mineraalsuse.