Maitseomadused
Maitse on värskendav, kergelt joodav ja rikkalikult puuviljane, milles tõuseb esile pirn, ananass ja aprikoos. Lõppmaitse delikaatne ja äärmiselt puhas.
Tootmine
Viinamarjad korjatakse septembri alguses. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril, järgneb malolaktiline fermentatsioon. 20% marjadest kurnatakse 5 °C juures, ülejäänud purustatakse ja veinivalmistamisprotsess kulgeb traditsiooniliselt. Küpsemine toimub 100-500 hl roostevabast terasest tünnides, 20% puust vaatides, periood 4 kuud. Küpsemine pudelis 1 kuu. Veini sobib säilitamiseks 2 aastat.
Rohkem infot
Sõna “Levarie” veini nimetuses viitab idapoolsetele nõlvadele Soave Classico piirkonnas. Siinsed viinamarjad kasvavad hommikuse kerge ja jaheda päikse all, mille tulemusena on siin villitud veinid eriti pehmed ja elegantsed.