Maitse on värskendav, kergelt joodav ja rikkalikult puuviljane, milles tõuseb esile pirn, ananass ja aprikoos. Lõppmaitse delikaatne ja äärmiselt puhas.
Viinamarjad korjatakse septembri alguses. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril, järgneb malolaktiline fermentatsioon. 20% marjadest kurnatakse 5 °C juures, ülejäänud purustatakse ja veinivalmistamisprotsess kulgeb traditsiooniliselt. Küpsemine toimub 100-500 hl roostevabast terasest tünnides, 20% puust vaatides, periood 4 kuud. Küpsemine pudelis 1 kuu. Veini sobib säilitamiseks 2 aastat.
Soave on klassikaline Itaalia valge vein, mis sobib suurepäraselt nii aperitiiviks kui ka antipasti ja kergete roogade juurde.Soovitav serveerimistemperatuur 8-10 °C.
Sõna “Levarie” veini nimetuses viitab idapoolsetele nõlvadele Soave Classico piirkonnas. Siinsed viinamarjad kasvavad hommikuse kerge ja jaheda päikse all, mille tulemusena on siin villitud veinid eriti pehmed ja elegantsed. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com