Hästi täidlane ja jõuline, tugevad tanniinid, hea hape, pikk marjane järelmaitse.
Apassimento meetodi eripäraks on viinamarjade kuivatamine. Algselt kasutati marjade kuivatamist magusa veini ehk Recioto saamiseks, mida ajalooliselt hakati Valpolicellas valmistama juba vanade roomlaste poolt 2000 aastat tagasi.Masi Osar kuulub Masi Cantina Privata sarja. Seda veini toodetakse ainult parimatel aastakäikudel ja limiteeritud koguses. Osar tähendab otsetõlkes „hõiska rõõmust“ - nimi pandi pärast esimese Oseleta viinamarjast valmistatud veini maitsmist.Oseleta viinamari on iidne Veneto sort, mis taasistutati Masi poolt 1980. aastal. Veini valmistamisel kasutatakse iidseid Veneto piirkonna tehnoloogiaid. Veini laagerdatakse 24 kuud Prantsuse (Allier) tammest vaatides ja minimaalselt 6 kuud pudelis enne müügile jõudmist.
Sobib hästi punase liha, ulukiliha ja laagerdunud tugevamaitseliste juustudega.Serveerimistemperatuur 18 °C.
Vein on tugeva struktuuriga, värvuselt läbipaistmatu, hästi viskoosne. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com