Hea happesus ja värskus, pirn, tsitrused ja vürtsid.Kuiv vein pika järelmaitsega.
Siinsed viinamarjad kasvavad hommikuse kerge ja jaheda päikse all, mille tulemusena on siin villitud veinid eriti värsked ja elegantsed.
Garganega ja Sauvignon Blanc on korjatud ja eraldi kääritatud roostevabast terasest tsisternides. Kasutatud on valitud pärme. Sauvignon Blanci kääritamine toimub ilma kestadeta 15-18 päeva jooksul. Garganega käärib koos kestadega 20-22 päeva jooksul. Peale käärimisprotsessi lõppu hoitakse Sauvignon Blanci prantsuse tammevaatides 3 kuu jooksul ja Garganegat terastsisternides.
Suurepärane aperitiiv. Sobib hästi mereandide ja salatitega. Serveerimistempratuur 10 °C.
Intensiivselt puuviljane, tajuda virsik ja pirn.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com