Aromaatne vein, lilleline ja tulvil küpseid puuvilju, milles tõusevad esile virsikud ja kuivatatud aprikoosid. Suulael värske ja hea happesusega, mahlakatele tsitrusviljadele järgnevad küpsete puuviljade noodid. Järelmaitse onkuiv ja meeldivalt värskendav.
Tupungato klimaatilised tingimused sobivad suurepäraselt appassimento tehnika arendamiseks ning iidsete Itaalia sortide miksimiseks Argentiinale iseloomulike sortidega. Kestev päikesevalgus annab viinamarjadele vajaliku jõu ning päevaste ja öiste temperatuuride suur kõikumine aitab säilitada viinamarjade värskuse ja aromaatsuse. Istandused paiknevad 950-1050 m kõrgusel Tupungato orus kivisel, liivasel ja lubjarikkal pinnasel, tagades vajaliku mineraalsuse. Masi veinimeistrid on valinud iidse Itaalia sordi Pinot Grigio täiendama Argentiinale iseloomulikku Torrontés marja, saades nii unikaalse valge veini, aromaatse ja küllusliku aroomibuketi ning elegantse, mahlaka ja samas stiilselt kuiva maitsega. Mõlemad sordid korjatakse ja töödeldakse eraldi ning jahutatakse koheselt 5 °C-ni, säilitamaks kogu aromaatsuse ja värskuse marjades. Lõpuks need segatakse ja vein küpseb roostevabast terasest tsisternides 6 kuud ja seejärel pudelites 45 päeva enne turule toomist. Vein sobib tarbimiseks 3 aasta vältel.
Suurepärane aperitiiv. Sobib ideaalselt modernse köögi juurde, köögivilja-, kala- ja valge liha roogade paariliseks. Eriti hea valik idamaise köögi kõrvale, näiteks sushi jasashimi.Soovitav serveerimistemperatuur 10 °C.