Masi Tupungato Passo Blanco

Laos
Toote ID
1000775
Värske maitsega veinis on tunda mahlakaid tsitrusvilju. Suurepärane kaaslane köögivilja-, kala- ja valge liha juurde.
Masi on prestiižne Verona veinikoda, mille toodang jälgib personaalsust ja originaalsust. Passo Blanco on pärit Masi Argentiina veinikeldrist, Tupungato orust Argentiinas Mendozas.
8,99 €
11,99 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Valge vein
Alkoholisisaldus (%vol) 12
Kaubamärk Masi
Tootja Masi Agricola Spa
Päritolumaa Argentiina
Viinamarjasort Pinot Grigio, Torrontes
Maitse Kuiv
Pakenditüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08002062001768
Järelevalve kood IT-BIO-009

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Aromaatne vein, lilleline ja tulvil küpseid puuvilju, milles tõusevad esile virsikud ja kuivatatud aprikoosid. Suulael värske ja hea happesusega, mahlakatele tsitrusviljadele järgnevad küpsete puuviljade noodid. Järelmaitse onkuiv ja meeldivalt värskendav.
Tupungato klimaatilised tingimused sobivad suurepäraselt appassimento tehnika arendamiseks ning iidsete Itaalia sortide miksimiseks Argentiinale iseloomulike sortidega. Kestev päikesevalgus annab viinamarjadele vajaliku jõu ning päevaste ja öiste temperatuuride suur kõikumine aitab säilitada viinamarjade värskuse ja aromaatsuse. Istandused paiknevad 950-1050 m kõrgusel Tupungato orus kivisel, liivasel ja lubjarikkal pinnasel, tagades vajaliku mineraalsuse. Masi veinimeistrid on valinud iidse Itaalia sordi Pinot Grigio täiendama Argentiinale iseloomulikku Torrontés marja, saades nii unikaalse valge veini, aromaatse ja küllusliku aroomibuketi ning elegantse, mahlaka ja samas stiilselt kuiva maitsega. Mõlemad sordid korjatakse ja töödeldakse eraldi ning jahutatakse koheselt 5 °C-ni, säilitamaks kogu aromaatsuse ja värskuse marjades. Lõpuks need segatakse ja vein küpseb roostevabast terasest tsisternides 6 kuud ja seejärel pudelites 45 päeva enne turule toomist. Vein sobib tarbimiseks 3 aasta vältel.
Suurepärane aperitiiv. Sobib ideaalselt modernse köögi juurde, köögivilja-, kala- ja valge liha roogade paariliseks. Eriti hea valik idamaise köögi kõrvale, näiteks sushi jasashimi.Soovitav serveerimistemperatuur 10 °C.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav