Joogikultuur
Joogikultuur

Mis on joogikultuur keskkond?

Alkohoolsete jookide tegemisest fermenteerimise teel on märke juba hilisest kiviajast. Veini ja õlle jälgi on leitud ligi kümme tuhat aastat vanadelt anumatelt nii Hiinast, Gruusiast kui Araabia poolsaarelt. Samu piirkondasid seob ka kõrgkultuuri väga varajane tekkimine – ajal, mil muu maailm piltlikult öeldes veel kaikaga mammuteid taga ajas.
Joogikultuur
Koskenkorva Lemon Lime Yarrow

Joogikultuur.ee on leht, mis on palju enamat kui alkohoolsed joogid – me soovisime luua tõeliselt praktilist keskkonda, mille abil parimal võimalikul viisil tuua joogikultuur koos söögi ja silmaringi laiendava informatsiooniga nendeni, kes usuvad, et alkohol pole mitte kuritarvitamiseks, vaid mõõdukalt nauditav kultuurne osa inimeseks olemisest.

Joogikultuur.ee lehele oleme kogunud valiku retsepte parimatelt kokkadelt nii siit kui Skandinaaviast. Me täiendame oma kollektsiooni pidevalt. Iga söögiga on kaasas joogisoovitus ja vastupidi – ikka selleks, et pakkuda täiuslikku maitseelamust. Sest nii nagu jook, on ka söök lahutamatu osa kultuurist.

Joogikultuur
Ürtidega marineeritud talle välisfilee lehtkapsapestoga

Joogikultuur.ee on koht, kust tasub otsida informatsiooni nii jookide kui ka nende segamise kohta. Nii Eesti kui ka lähimaade parimad baarmenid ja sommeljeed on andnud meile lubaduse koostööks. Me tahame olla tõeliselt praktiliseks ja inspireerivaks kaaslaseks kõigile, kes tunnevad huvi joogikultuuri vastu selle kõige paremas mõttes.

Joogikultuur
Kristel Mets, Altia Eesti tegevjuht
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi