Näkileivad herne-mädarõikakreemi ja soolalõhega

Maitsev ja lihtne suupiste, mida on soovitav koheselt serveerida.

Herne-mädarõikakreem:

Ingredients for 1 person

  • 2 dl rohelisi külmutatud herneid

  • 1-2 tl mädarõigast (maitse järgi)

  • 2 sl hapukoort

  • soola

  • Lisaks u 50 g õrnsoolalõhet

  • 4-5 näkileiba

  • Kaunistuseks musti või valgeid seesamiseemneid

Preparation

    1. Sulata herned.

    2. Surista koos mädarõika, hapukoore ja soolaga saumikseriga või köögikombainis kreemiks.

    3. Murra näkileivad väiksemateks paladeks. Kata hernekreemi ja õhukeste lõheviiludega.

    4. Puista kaunistuseks peale seesamiseemneid.

    5. Serveeri kohe, seistes lähevad näkileivad pehmeks.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress