Näkileivad herne-mädarõikakreemi ja soolalõhega

Maitsev ja lihtne suupiste, mida on soovitav koheselt serveerida.

Herne-mädarõikakreem:

Koostisosad

  • 2 dl rohelisi külmutatud herneid

  • 1-2 tl mädarõigast (maitse järgi)

  • 2 sl hapukoort

  • soola

  • Lisaks u 50 g õrnsoolalõhet

  • 4-5 näkileiba

  • Kaunistuseks musti või valgeid seesamiseemneid

Valmistamine

    1. Sulata herned.

    2. Surista koos mädarõika, hapukoore ja soolaga saumikseriga või köögikombainis kreemiks.

    3. Murra näkileivad väiksemateks paladeks. Kata hernekreemi ja õhukeste lõheviiludega.

    4. Puista kaunistuseks peale seesamiseemneid.

    5. Serveeri kohe, seistes lähevad näkileivad pehmeks.


Toggle Nav