Maitselt on täidlane, küpsete võimsate tanniinidega, džemmise iseloomuga.
Vein on 18 kuud laagerdunud 300liitristes prantsuse vaatides.
Sobib hästi delikaatse punase liha paariliseks, lambaliha, aga samuti grillitud ja röstitud veise sisefilee kõrvale. Hea valik ka iseseisvalt nautimiseks ja tumeda šokolaadi kõrvale. Vein säilib õigetes tingimustes kuni 15 aastat. Serveerimistemparatuur 18 °C.
Nederburg on loodud 1791. aastal hollandlase Philippus Wolvaart’i poolt ja on tänaseks Lõuna-Aafrika enim auhinnatud veinikoda. Veinikoda asub Paarl’i südames, mis on tähtsaim veinitootmispiirkond Lõuna-Aafrikas.
Nederburg Heritage Heroes on gurmeeveinide sari käsitsi korjatud viinamarjadest piirkonna parimatest istandustest Paarlis. Igal veinil on oma lugu veinimaja ajaloos olulist rolli omanud asutajaliikmest. The Brew Master - Bordeaux stiilis segu - on tehtud Johann Graue mälestuseks, kes oli teespetsialist ja lõi reveolutsiooni Lõuna-Aafrika veinivalmistamises külmfermentatsiooni kasutusele võtmisega ja oma veinide kokkusegamise oskustega. Johann Graue omas Saksamaal õllekoda, enne kui ta 1937.a. tuli Lõuna-Aafrikasse ja omandas Nederburgi veinimaja.