Vein on mahlakalt marjase stiiliga. Maitselt on vein kuiv, täidlane, džemmiste nootidega ja elegantselt siidiste tanniinidega.
Viinamarjad on kasvanud graniidi- ja kiltkivipinnasel, mis annavad marjadele kõrge loodusliku happesuse ja värskuse. Viinamarjad on korjatud veebruaris ja märtsis, peale purustamist jäetakse 10-14 päevaks kestadele ja toimub fermentatsiooniportsess roostevabast terasest vaatides kontrollitud temperatuuril 25-28C. Peale malolaktilist fermentatsiooni küpseb vein ameerika ja prantsuse tammevaatides 15 kuud. Veinimeister on Wilhelm Pienaar. Jääksuhkur on 4g/l.
Sobib suurepäraset vahemere liharoogadega nagu vürtsikas lammas, kebab, souvlaki ja grillitud sea- ja veiselihaga.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis tulevad esile ploomis, mustad kirsid, kohvioad, nahk ja ürdid.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com