1857. a alguse saanud ning 1886. aastal kaubamärgina registreeritud Negrita on tänaseks maailmas nr. 6 rahvusvaheline tumeda rummi bränd. Üle sajandi vanused rummivalmistamise kogemused ja teadmised kujundavad ka täna Negrita rummi päikeselist ja troopilist hinge.
Eksootiline Negrita rumm
Negrita rummide iseloom on kerge ja mitmekülgne, eksootiliste puuviljade aroomi ja maitsega, mistõttu sobivad ideaalselt kokteilidesse. Rummi troopiline iseloom kirjeldab hästi Kariibi mere maitseid ning seetõttu omab Negrita olulist rolli ka Kariibi mere saarte kultuuris.
Negrita rummi valmistamine
Negrita rummi valmistatakse suhkruroomelassist, lisatakse vesi ja pärm ning kääritatakse. Fermentatsiooni tulemuseks on mahe ja kerge baasalkohol, millele järgneb destilleerimine. Peale destilleerimise protsessi toimub rummi valmistamise oluliseim osa: laagerdumine tammevaatides, mille järgselt saavutab jook rummile iseloomuliku maitse ja tervikliku olemuse. Negrita rummi segamisel kasutatakse Kariibi mere parimaid rumme.
Negrita rummi pikk ajalugu, tugev identiteet ja ainulaadne oskusteave on need komponendid, mis on loonud Negrita tootemärgi hea maine. Tänaseks on Negrita rumm müügil üle 120-l turul. Alates Negrita loomisest on legendaarse sümbolina olnud brändi kehastajaks Kariibide tüdruk.