Panengi punane karri

Nipp! Varieeri köögivilju vastavalt hooajale.

Koostisosad

  • 400 g kanafileed, tükeldatuna

  • 1 pakk Santa Maria punase karri maitseainesegu

  • 1 purk Santa Maria kookospiima

  • 1 punane paprika, viilutatuna

  • 20 g suhkruhernekaunu, viilutatuna

  • 1 porgand, viilutatuna

  • 0,5 dl jämedalt hakitud maapähkleid

  • 1 basiilikuoks

  • serveerimiseks nuudleid või riisi

Valmistamine

    1. Pruunista kanafilee. Lisa punase karri maitseainesegu ja kookospiim ning lase mõned minutid keeda.

    2. Lisa viilutatud köögiviljad ja kuumuta läbi.

    3. Puista toit üle pähklite ning värskelt hakitud basiilikuga ning serveeri nisunuudlite või riisiga.


  1. Black Tower Rivaner
    Black Tower Rivaner
    Kerge vein, mis sobib imehästi aperitiiviks ning paljude roogade kaaslaseks.
    6,99 €
Toggle Nav