Panengi punane karri

Nipp! Varieeri köögivilju vastavalt hooajale.

Ingredients for 1 person

  • 400 g kanafileed, tükeldatuna

  • 1 pakk Santa Maria punase karri maitseainesegu

  • 1 purk Santa Maria kookospiima

  • 1 punane paprika, viilutatuna

  • 20 g suhkruhernekaunu, viilutatuna

  • 1 porgand, viilutatuna

  • 0,5 dl jämedalt hakitud maapähkleid

  • 1 basiilikuoks

  • serveerimiseks nuudleid või riisi

Preparation

    1. Pruunista kanafilee. Lisa punase karri maitseainesegu ja kookospiim ning lase mõned minutid keeda.

    2. Lisa viilutatud köögiviljad ja kuumuta läbi.

    3. Puista toit üle pähklite ning värskelt hakitud basiilikuga ning serveeri nisunuudlite või riisiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress