Pardivokk

Vokiroog on kiirelt valmiv toit, mis sisaldab palju köögivilju ja väherasvast liha. Idamaise maitse annavad maitsepastad ja kastmed.

Ingredients for 1 person

  • 3 pakki munanuudleid

  • õli

  • 300 g pardiliha viile

  • 2 tl küüslaugupastat

  • 1 tl ingveripastat

  • 1 prk hobukastaneid viilutatult

  • 1 prk bambusevõsude viile

  • 1 paprika tükeldatuna

  • 3 rohelist sibulat või tükk viilutatud porrut

  • 1 laimi mahl

  • 2 spl kalakastet

  • 1 dl magusat tai tšillikastet

  • (värsket koriandrit hakituna)

Preparation

    1. Murdke nuudliplaadid kahte ossa, pange kaussi ja kallake peale rohkesti keevat vett. Laske u 5 minutit seista. Kallake vesi ära ja loputage.

    2. Küpsetage pardilihaviile kuumas õlis koos küüslaugu- ja ingveripastaga. Lisage pannile hakitud köögiviljad ja küpsetage veel mõni hetk.

    3. Lõpetuseks segage juurde nuudlid, lamimahl ja kastmed. Kuumutage veel kergelt pannil.

    4. Soovi korral kaunistage portsjon koriandriga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress