Parmesaniglasuuriga siig

Parmesan ja majonees maitsestavad vääriskala siiga. Lihtne ja kergesti valmistatav retsept, millega saab hakkama iga kodukokk!

Koostisosad

  • 600 g siiafileed

  • 2 dl majoneesi

  • 1 munakollane

  • 50 g parmesani juustu

  • 2 spl tilli hakitult

  • soola

Valmistamine

    1. Alustuseks korjake siiafileest hoolikalt luud välja.

    2. Segage kausis majonees, munakollane, parmesan ja till.

    3. Kandke valmistatud glasuur kalafilee pinnale.

    4. Küpsetage fileesid ahjus 200 kraadi juures umbes 10 minutit.

    5. Serveerige näiteks salatiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress