Pasta Arrabiata

Köögis peab alati hädaolukordadeks leiduma pastat ja tomatikastet. Nende abil saab nälja korral mugavalt ja kiiresti maitsva roa valmistada.

Ingredients for 1 person

  • 200 g penne’sid

  • 10 tk kooritud ploomtomatit

  • 2 tk šalottsibulat

  • 4 tk küüslauguküünt

  • 3 tk peperonchino tšillit

  • 2 dl oliiviõli

  • soola

  • valget pipart

  • 1/2 dl riivitud parmesani juustu

Preparation

    1. Kuumutage poti põhjas hakitud sibulat, küüslauku ja peperonchino tšillit.

    2. Lisage juurde tomatid ja maitseained. Keetke u 30 minutit.

    3. Keetke pasta eraldi potis küpsusele al dente ja nõrutage hoolikalt.

    4. Segage pasta kastme hulka ja raputage peale riivitud juustu.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress