Pastinaagisupp ja juustukoogid

Suppide juurde sobib hästi soe juust. Selles retseptid on juustukoogi krõbedus maitsekombinatsiooni krooniks.

Ingredients for 1 person

  • u 400 g pastinaaki

  • 200 g jahuseid kartuleid

  • 1 šalottsibul

  • 1 spl võid

  • 6 dl lahjat köögivilja- või kanapuljongit

  • 3 dl vahukoort

  • 2 dl hapukoort

  • musta pipart

  • soola

  • JUUSTUKOOGID

  • 2 dl riivitud parmesani juustu

  • 1 kanamuna kollane

  • 1 dl riivitud saia

Preparation

    1. Supi valmistamiseks lõigake juurviljad väikesteks tükkideks ning kuumutage neid võis koos sibulaga.

    2. Lisage kana- või köögiviljapuljong ning koor ja laske madalal kuumusel 10–15 minutit keeda. Seejärel lisage hapukoor ja maitseained.

    3. Töödelge supp mikseris või saumiksriga ühtlaseks püreeks.

    4. Juustukoogid: segage kõik komponendid omavahel kokku.

    5. Vormige massist pallid ja küpsetage kuumas õlis.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress