Maistselt on vein kuiv, täidlane, pehmete tanniinidega ja pika järelmaitsega.
Pepperjack Barossa Shiraz küpseb uutes tammevaatides 12 kuud enne pudeldamist. Vein sobib joomiseks kohe kuid tal on ka potentsiaali arenguks veinikeldris säilitamisel
Sobib lambalihaga ja pikalt hautatud veiselihaga. Serveerimistemperatuur 16°C.
Vein on rikkalikult marjane ja struktuurne. Aroomis tulevad esile küpsed põldmarjad, ploomid ja mustikad. Lisaks on tunda tammevaadi laagerdusest tumedad šokolaadi, mochat ja magusaid vürtse.
Barossa veinipiikond on kuulus oma maailmatasemel täidlaste Shiraz ja Cabernet Sauvignon veinide poolest. Pepperjack-i veinisari on austusavaldus Barossa rikkalikule veinivalmistamis pärandile. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com