Pirni ja prosciuttoga suupistesaiad

Lihtne ja hästi toimiv kooslus, kus röstitud saiale sätitud magus pirn saab tasakaalustatud soolaka prosciutto singiga.

Kogus: 4 portsjonit.

Koostisosad

  • 4 viilu krõbedaks röstitud baquette´i

  • Veidi toorjuustu

  • 1 pirn, viilutatuna

  • 4 viilu prosciutto sinki

Valmistamine

    1. Viimistlemiseks rukolalehti, hakitud pekaanipähkleid, oliiviõli ja värskelt jahvatatud musta pipart.

    2. Rösti oliiviõliga piserdatud baquetti viilusid ahjus või pannil kuni saiad on kuldsed ja krõbedad. Jahuta.

    3. Määri igale saiaviilule veidi toorjuustu. Sinna peale säti pirniviil ja sellele prosciuttot. Viimistle jämedalt hakitud pekaanipähklite, rukola, värskelt jahvatatud musta pipra ja oliiviõliga.


  1. joogikultuur/Canevel-Valdobbiadene-Brut-DOCG-prosecco
    Canevel Valdobbiadene Brut DOCG
    Vivino kasutajate poolt 4,0 punktiga hinnatud ning "Aasta Vein 2022" hõbemedaliga hinnatud Prosecco!
    13,99 €

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress