Vein on intensiivse ja komplekse stiiliga. Maitselt on vein kuiv, pehmete tanniinidega, heas tasakaalus ja pika järelmaitsega.
Veini valmistamiseks selekteeritakse ainult kõige paremad viinamarjakobarad. Käärimine toimub kontrollitud temperatuuril ja vein küpseb erinevate päritoludega tonneau ning barrique tammevaatides 12 kuud. Jääksuhkur 2g/l.
Sobib serveerida ulukiraguu, BBQ, metssea- ja põdraliha hautiste kõrvale. Suurepärane kaaslane laagerdunud juustudele.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis tulevad esile punased ja mustad marjad nagu kirss ja ploom. Lisaks on tunda kardemoni, muskaatpähklit, musta pipart ja lõpunootides siniseid lilli ja balsamicot.
Poggio Le Volpi on veinitootja Kesk-Itaalias Lazio veinipiirkonnas. Poggio Le Volpi veiniistandused jäävad Rooma äärelinnast vaid 20km kaugusele ja asuvad vulkaanilise mäe Colli Albani lähistel. Vulkaanilise päritoluga pinnas on äärmiselt viljakas ja mineraalide rikas ning ideaalne kohalike sortide kasvatamiseks nagu Malvasia, Trebbiano ja Montepulciano. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com