Vein on elegantse ja marjase stiiliga. Maitselt on vein kuiv, pehmete tanniinidega, heas tasakaalus ja pika järelmaitsega.
Viinamarjad on käsitsi korjatud. Vein küpseb erinevate päritoludega tonneau ja barrique tammevaatides. Jääksuhkur 6g/l.
Sobib serveerida erinevate sinkide, raguu pasta, lamba-, sealiha kõrvale ja veiselihahautisega. Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis tulevad esile küpsed punased marjad, kirsid, lillelisus ja kerge balsamico noot.
Poggio Le Volpi on veinitootja Kesk-Itaalias Lazio veinipiirkonnas. Poggio Le Volpi veiniistandused jäävad Rooma äärelinnast vaid 20km kaugusele ja asuvad vulkaanilise mäe Colli Albani lähistel. Vulkaanilise päritoluga pinnas on äärmiselt viljakas ja mineraalide rikas ning ideaalne kohalike sortide kasvatamiseks nagu Malvasia, Trebbiano ja Montepulciano. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com