Punane Meri

Maasikaküllane vähese alkoholisisaldusega kokteil!

Ingredients for 1 person

  • 6 cl Tarpaca Santa Cecilia Cabernet Sauvignon

  • 2 cl suhkrusiirup

  • ½ sidruni mahl

  • 2 maasikat

  • jää

  • Rohelise mandariini limonaad

Preparation

    1. Mõõda klaasi maasikad, sidrunimahl ja suhkrusiirup.

    2. Purusta marjad, täida klaas jääga.

    3. Mõõda jää peale vein ja täida ülejäänud klaas limonaadiga. Sega ja serveeri!

    4. Nõuanne! Valmista suhkrusiirup keetes võrdsetes kogustes suhkrut ja vett tasasel kuumusel paar minutit. Lase jahtuda.


14
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress