Punapeedisupp ja külmad suupisted

Peedisupp on hea eelroog või kerge lõunasöök talvisele toidulauale.

Punapeedisupp

Ingredients for 1 person

  • 1/2 kg värskeid punapeete

  • pool sibulat

  • 2 spl punaveiniäädikat

  • ½ dl punast veini

  • 1 l köögiviljapuljongit

  • soola

  • pipart

  • 2 loorberilehte

  • pisut muskaatpähklit

Lisandid omal valikul

Ingredients for 1 person

  • sinepiräime

  • suitsuhõrnast

  • kalamarja

  • omletirulli

Preparation

    1. Koorige punapeet ja lõigake kuubikuteks.

    2. Hakkige sibul väikesteks kuubikuteks.

    3. Kuumutage komponente potis väheses võis.

    4. Segage juurde äädikas ja punane vein ning köögiviljapuljong ja maitseained.

    5. Laske segul potis vaikselt keeda, kuni punapeet on täiesti pehme.

    6. Püreestage supp saumiksriga ja kontrollige maitset.

    7. Soovi korral kaunistage portsjone hapukoorega ning pakkuge lisandiks nt sinepiräime, suitsuhõrnast, kalamarja või omletirulli.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress