Aroomis mustsõstar, küps must kirss, elegantne ja kontsentreeritud, marjane ja mahlane, kergelt tammine ja ümar, täidlane ja võimas.
Kõiki veine valmistatakse jätkusuutlikul meetodil austades vanu traditsioonilisi meetodeid. Veinid laagerduvad prantsuse tammest vaatides. Douro veini viinamarjad on pärit 60 aasta vanustelt puudelt ja kasutatakse 41-te erinevat sorti, sealhulgas Rufete, Tinta Amarela, Tinta Francisca, Sousão, Touriga Franca, Tinta Roriz. Marjad korjatakse käsitsi, vein laagerdub 225 L prantsuse vaatides 21 kuud.
Ideaalne vein liharoogade kaaslaseks. Sealiha, veiseliha, lambaliha. Erinevad tugevama karakteriga juustud. Serveerimistemperatuur 16°C.
Mustsõstar ja küps must kirss.
Quinta Vale D. Maria on veinimaja Douro südames, Rio Torto orus. Veinimaja ajalugu ulatub aastasse 1868, kuid tänapäevast veini hakati valmistama aastal 1996. Aveleda ostis veinimaja 2017 aastal. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com