Räim kadakases marinaadis

Telesaates Suus sulav Eesti jagatud kadakaräimede retsepi testisid Nami-Nami toimetajad Nordic Spirits Lab Gin'iga.

Ingredients for 1 person

  • 1 kg räimefileesid

  • 2 sl peenikest meresoola

  • 1 sl suhkrut

  • 0,5 tl värskelt purustatud musta pipart

  • 1 tl purustatud kadakamarju

  • 1 sibul

Marinaad

Ingredients for 1 person

  • 1 dl Nordic Spirits Lab Gin

  • 2 dl külmpressitud toiduõli

Preparation

    1. Raputa räimefileedele sool ja suhkur, sega läbi ning jäta vähemalt 30 minutiks maitsestuma.

    2. Sega Nordic Spirits Lab Gin, sidrunimahl, kadakamarjad, viilitatud sibul ja õli ning lisa räimedele.

    3. Jäta räimed külmikusse paariks tunniks maitsestuma.

Pildi autor Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress