Raventos I Blanc De Blancs Cava

Laos
Toote ID
1026491
"Aasta Vein 2022" hõbemedaliga pärjatud vahuvein!
Raventós vahuvein on heaks alternatiiviks šampanjale.
14,99 €
19,99 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Vahuvein
Alkoholisisaldus (%vol) 12.5
Kaubamärk Raventos I Blanc
Tootja Raventos I Blanc
Päritolumaa Hispaania
Viinamarjasort Parellada, Xarel·lo, Macabeu
Maitse Kuiv
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08421478750150
Aasta Vein 2023 - pronksmedal, Aasta Vein 2022 - hõbemedal, Wine Spectator - TOP 100 Wines of 2022

Tarne maksumus 5,90 €. 

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Kullertarne teostatakse hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul Tallinna ja Harjumaa piires. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Maitselt siidine, heas tasakaalus happesus ja jääksuhkur. Kuivatatud puuviljade nüansiga täidlane olemus.
Raventos I Blanc de Blancs tarbeks käsitsi korjatud marjad - Macabeu, Xarel·lo ja Parellada korjatakse 40 aasta vanustelt puudelt El Llac, La Plana, La Barbera, El Viader, El Prat orgnaanilistelt põldudelt. Malolaktilist kääritamist ei kasutata, cava laagerdub setetel 18 kuud.
Ideaalne aperitiiv ja kaaslaseks mereandide kõrvale nagu vähilised, krevetid, valged kalaroad. Proovi ka sushi ja õrnalt vürtsika carpazzio kõrvale.Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.
Intensiivsed aroomid, kus kerkivad esile röst, kuivatatud puuviljad, banaani-, sidruni- ja virsiku noodid.
Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on olnud ühe pere omanduses kuni tänaseni. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist! Raventose perekond omab 44 põldu, need kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esikohal on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress