Raventos I Blanc De La Finca 2016 Cava

Laos
Toote ID
1026492
Vivino kasutajate poolt 4,0 punktiga hinnatud vein! Kõrgete punktidega hinnatud vahuvein on maitselt kuiv ja karge. Suurepärane aperitiiv ja mereandide kaaslane.
Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on ühe pere omanduses olnud kuni tänaseni. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist! Raventose perekond omab 44 põldu, need kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale.
22,99 €
30,65 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Vahuvein
Alkoholisisaldus (%vol) 12
Kaubamärk Raventos I Blanc
Tootja Raventos I Blanc
Päritolumaa Hispaania
Viinamarjasort Parellada, Xarel-lo, Macabeo
Maitse Kuiv
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08421478701008

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu. 

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Delikaatsed röstised aroomid, taustal valge klaar, esile kerkivad kuivatatud ja troopilised puuviljad. Maitselt kuiv ja karge, kuid pehme happega.
Raventos I Blanc de La Finca viinamarjad pärinevad 200m kõrguselt orgaanilistelt põldudelt: Clot de les comes, Coll, Barbera alta ja Cols Mingo 35 - 37 aasta vanustelt puudelt. Puid ei kasteta, väikesed marjad, käsitsi korje. Baasveini kääritatakse 17C juures 9 – 15 päeva, malolaktilist fermentatsiooni ei tehta. Teine fermentatsioon pudelis 30 kuu jooksul, pudelite käsitsi tantsitamine. Jääksuhkur kõigest 0,6g /l kohta – Brut Nature Cava tüüp. Toodeti 50 000 pdl.
Suurepärane aperitiiv. Sobib hästi mereandide, Serrano singi ja austrite kõrvale. Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6°Cjuures.Avadeshoiajahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav