Raventos i Blanc De Nit Rose Cava

Laos
Toote ID
1026701
Vivino kasutajate poolt 4,0 punktiga hinnatud vein! Enim auhinnatud Hispaania Rose cava!
Raventós vahuvein on heaks alternatiiviks šampanjale.
16,99 €
22,65 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Vahuvein
Alkoholisisaldus (%vol) 12.5
Kaubamärk Raventos I Blanc
Tootja Raventos I Blanc
Päritolumaa Hispaania
Viinamarjasort Parellada, Xarel·lo, Monastrell, Macabeu
Maitse Kuiv
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08421478770158
Wine & Spirits 2022 - 94 punkti; Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon "Aasta Vein 2021" - hõbemedal; Decanter "World Wine Awards" - 91 punkti.

Tarne maksumus 5,90 €.

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Tarneaeg - kuller toimetab kauba kohale hiljemalt 3 tööpäeva jooksul. Kaupu tarnitakse Eesti Vabariigi piires. Rohkem tarneinfot leiad siit.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Intensiivsed aroomid punastest marjadest, tsitrusviljadest ja vahemere ürtidest. Maitselt marjane, kuid ka täidlane, tajuda on mandlit, vaniljet, kuivatatud puuvilju ja röstisust.
Raventos I Blanc Rose De Nit tarbeks marjad korjatakse käsitsi, El Llac aedadest pärit on Monastrell, mis on selle cava puhul kõigest 5%, küll aga väga oluline komponent värvi ja marjasuse andmiseks. Monastrell ja Xarello marjade press toimub korraga, kuid teised sordid eraldi. Veini puhul ei kasutatuta malolaktilist fermentatsiooni ja vein on laagerdunud setetel 18 kuud.
Ideaalne aperitiiv ja kaaslaseks mereandide ja aasiatoitude kõrvale. Proovi ka sushi ja õrnalt vürtsika carpazzio kõrvale. Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.
Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on olnud ühe pere omanduses kuni tänaseni. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist. Raventose perekond omab 44 põldu, mis kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale.

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress