Raventos I Blanc Textures De Pedra 2015 Cava

Laost otsas
Toote ID
1026493
Vivino kasutajate poolt 4,2 punktiga hinnatud vein! Rahvusvahelist tunnustust pälvinud vahuvein on maitselt täidlane, kuid delikaatne. Suurepärane aperitiiv!
Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on olnud ühe pere omanduses kuni tänaseni. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale
29,99 €
39,99 € / l
Lisainfo
Tootetüüp Vahuvein
Alkoholisisaldus (%vol) 12
Kaubamärk Raventos I Blanc
Tootja Raventos I Blanc
Päritolumaa Hispaania
Maitse Kuiv
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08421478705105

Tarne maksumus 5,90 €. 

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Kullertarne teostatakse hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul Tallinna ja Harjumaa piires. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Aroomis on tajuda esmalt tsitruselisi, isegi kirssi. Samas on tunda ka kollaseid lilli ja küpset õuna. Maitselt täidlane, kuid delikaatne, veinilik, peene happesusega ja greibi järelmaitsega.
Raventos I Blanc Textures De Pedra viinamarjad pärinevad 250m kõrguselt Vinya Més Alta orgaanilistelt põllult: 35 aasta vanustelt puudelt. Puid ei kasteta, v.a Macabeu sorti. Käsitsi korje. Baasveini kääritatakse 17C – 21C juures 9 – 15 päeva, malolaktilist fermentatsiooni ei tehta. Teine fermentatsioon pudelis 48 kuu jooksul, pudelite käsitsi tantsitamine. Jääksuhkur kõigest 1,5g /l kohta – Brut Nature Cava tüüp. Toodeti 7900 pdl.
Suurepärane aperitiiv. Sobib hästi mereandide, kalaroogade ja austrite kõrvale. Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures.Avadeshoia jahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.
Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist! Raventose perekond omab 44 põldu, need kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress