Nende ajalugu ulatub 1497. aastasse. 90 hektari suurusel maa-alal on veini valmistatud juba 5 sajandit.
Täna omab Raventose perekond 44 põldu, viljeledes biodünaamilist põllumajandust. Nende viinamarja istandused on maailma vanimad - põldude pinnas on 16 miljonit aastat vana.
Harmoonia inimese ja looduse vahel
Veinidele annavad unikaalse iseloomu piirkonna autentne mikrokliima, viljakas pinnas ja veinivalmistamise meetodid. Raventóse perekond toetab inimese ja looduse vahelist seost oma veinitootmise juures. Neil on kindel eesmärk säilitada jätkusuutlik ja isemajandav pärandvara koos laiaulatusliku taimestiku ja loomastikuga, tagades nii elava pinnase ja suurendades mulla viljakust.
„Me teame, et masinatega oleks meie töö kiirem, kuid me teame ka, et looduse rütm erineb sellest. Seetõttu me soovime taastada iidsed Penedèse põllumajanduse traditsioonid, kus loomad, taimed ning inimene elavad harmoonias.“
Raventós cava šampanja asemel
1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale.
Raventóse veinid on gastronoomilised, erilise mineraalse koostisega, peene mulliga ning suurepärase säilitamise potentsiaaliga.