Red Is The New Black
Koostisosad
4 cl Koskenkorva Climate Action
4 cl õuna-rabarberi siirup
Roosilimonaad
Valmistamine
Täida klaas jääga ning lisa koostisained.
Sega, kaunista ning serveeri.
Õuna - rabarberisiirup:
1 l vesi2 õuna koored
2-5 rabarberivarre koored
200 g suhkur
1 tl sidrunhape
Pane õuna- ja rabarberi koored vette ning lase üleöö toatemperatuuril seista. Kurna koored välja, lisa suhkur ja sidrunhape ning sega lahustumiseni. Hoia külmkapis ning puhtas pudelis.
Roosilimonaad:
1 l vesiKuivatatud roosi kroonlehed (u. 2 roosi)
100 g suhkur
2 g sidrunhape
Lase vesi keema, lase 1 minut jahtuda ning lisa roosi kroonlehed. Lase toatemperatuuril seista 3 tundi. Lahusta suhkur ja sidrunhape väheses koguses vees. Kurna kroonlehed välja ning karboniseeri vedelik. Lisa vedelikule ettevaatlikult suhkru- sidrunhappesiirup. Säilita külmkapis.
Õuna,-rabarberi- ja roositolm
Aseta kõik tahked ülejäägid ahjuplaadile. Kuumuta 60 kraadises ahjus, kuni kõik on täielikult kuiv. Jahvata blendris peeneks pulbriks, pane õhukindlasse anumasse ning hoia kuivas, jahedas ja pimedas kohas.