Arancini pallid

500 g Arborio riisi
1 pruun sibul
750 g kanapuljongit
200 ml Kendermanns Organic White Wine veini
200 g võid
100 g Grana Padano juustu (riivitud)
100 g Gorgonzola juustu
100 g Mozzarella juustu (riivitud)
100 g Mozzarella juustu (riivitud)
150 g kõrvitsat oliivõli
Paneerimiseks jahu, riivsaia

Keetke kõrvits pehmeks, püreerige ja kuumutage non-stick pannil segu kuivemaks. Praadige õrnalt paksupõhjalises kõrges potis hakitud sibul koos oliivõli ja võiga. Sibul peaks muutuma läbipaistvaks, kuid mitte pruuniks. Lisage riis ja praadige õrnalt kuni ka riis tundub klaasjana. Lisage valge vein ning keetke kuni 2/3 veinist on ära keenud. Lisage kuuma puljongit 1 kulp korraga, segage vaikselt, aga pidevalt. Kui riis on al dente (mitte täiesti pehme – kindlasti ärge keetke pehmeks!), siis eemaldage tulelt ja lisage juustud. Segage ning kohendage maitset soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Seejärel lisage kõrvitsakreem. Voila! – Teil on risotto! Valage risotto plaadile (ahjuvorm sobib suurepäraselt) ning laske vähemalt 6 tundi jahtuda. Seejärel moodustage risottost squashipalli suurused kuulid ning veeretage kõigepealt jahus (raputage maha üleliigne jahu), seejärel lahtiklopitud munas (lisage üks sl puhast vett) ning kõige lõpuks riivsaias. Pruunistage rohkes õlis kuni teie aranchini pallid on kuldpruunid.

Hardi Nurmine
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi